Προετοιμασίας συνέχεια για τους Ακρίτες ενόψει Παναιτωλικού

Προετοιμασίας συνέχεια για τους Ακρίτες ενόψει Παναιτωλικού

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της 3ης αγωνιστικής της Superleague με τον Μίλαν Ράσταβατς να… μετρά τις απουσίες.

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague και ο προπονητής της ομάδας έχει έναν ποδοσφαιριστή απόντα, ενώ «περιμένει» άλλους δύο που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ακριτικής ΠΑΕ:

«Προετοιμασίας συνέχεια για την Xanthi FC ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή». Το πρωινό της Πέμπτης η ξανθιώτικη ομάδα ακολούθησε το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, νευρομυικό συντονισμό, passing game, pressing, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με παραλλαγές μικρών τερμάτων και τελειώματα φάσεων μαζί με ασκήσεις τακτικής στο τελευταίο μέρος. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Μελιόπουλος και Μπρίτο, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς. Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης (17:00) στο Xanthi FC Arena ανάμεσα στην ξανθιώτικη ομάδα και τον Παναιτωλικό ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας) με α’ βοηθό τον Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας, β’ βοηθό τον Γιώργο Χατζίκο (ΕΠΣ Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ