Οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα: «Συνέλθετε, απογοητευτική η εικόνα, πήρατε αέρα με το πρωτάθλημα, πάρτε το Κύπελλο»

Οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα: «Συνέλθετε, απογοητευτική η εικόνα, πήρατε αέρα με το πρωτάθλημα, πάρτε το Κύπελλο»

Περίπου 15 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα και «γκάζωσαν» τους παίκτες για την «απαράδεκτη εικόνα μας, πάρτε το Κύπελλο».

Η ήττα από τον Αρη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην ΑΕΚ. Η απογοήτευση και η στενοχώρια από την κάκιστη εικόνα της Ενωσης, προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να αναλαμβάνουν δράση. Με σκοπό να επαναφέρουν στην τάξη τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και να τους θυμίσουν τι πρέπει να κάνουν. Δείχνοντας ως επόμενο και απόλυτο βασικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 οργανωμένοι οπαδοί της Ενωσης βρέθηκαν στα Σπάτα, ζήτησαν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και σε έντονο ύφος, αλλά χωρίς ακρότητες και ύβρεις, τους κάλεσαν να αλλάξουν άμεσα την εικόνα της ΑΕΚ, να παλεύουν όλα τα παιχνίδια και να τελειώσουν τη χρονιά με έναν τίτλο.

Μεταξύ άλλων, στη συζήτηση που έγινε έξω από το προπονητήριο στα Σπάτα, οι οπαδοί της Ενωσης είπαν στους παίκτες της ΑΕΚ:

«Είναι απαράδεκτη η εικόνα που έχετε. Δεν γίνεται να μην παλεύετε τα παιχνίδια. Οποια λάθη κι αν έχουν γίνει φέτος, που έχουν γίνει, εσείς δεν παλεύετε καν. Είναι απαράδεκτη η εικόνα που έχετε μέσα στο γήπεδο.

Πήρατε αέρα με το πρωτάθλημα και νομίζετε ότι τα πράγματα θα είναι έτσι εύκολα και χωρίς προσπάθεια θα έρχονται οι νίκες, αλλά είδατε ότι δεν είναι έτσι η κατάσταση. Δώσαμε δικαίωμα με τις εμφανίσεις μας σε ομάδες που δεν μπορούν να μας κοιτάξουν στα μάτια, να μας υποτιμούν.

Σοβαρευτείτε, παλέψετε έως το καλοκαίρι κάθε παιχνίδι και να διορθώσετε όσο μπορείτε την απογοητευτική εικόνα που είχαμε φέτος. Εμείς ήμασταν δίπλα σας, σας στηρίξαμε και στα δύσκολα και στα καλά, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς ποδοσφαιριστών δεν μίλησε κανένας, ούτε οι αρχηγοί, κάτι που εκλαμβάνεται ως αποδοχή των ευθυνών από τους Κιτρινόμαυρους ποδοσφαιριστές.

Αντίθετα, ο μόνος που φαίνεται να πήρε τον λόγο από την πλευρά της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος έκανε διάλογο με τους οπαδούς, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως «…όλοι είμαστε χάλια για την εικόνα που έχουμε, δεν είμαστε ούτε εμείς χαρούμενοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

Στη συνέχεια οι οπαδοί της Ενωσης αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο. Και αφού είχαν καταστήσει σαφείς τις θέσεις τους στην ομάδα και τους παίκτες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ