Ολυμπιακός: Διακοπές τέλος, πρώτη με εργομετρικά στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Διακοπές τέλος, πρώτη με εργομετρικά στο Ρέντη

Ώρα για δουλειά στον Ολυμπιακό που ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη. Οι παλιοί, οι νέοι και οι απόντες με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι έτοιμος για να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Ξεκίνημα για τη νέα σεζόν σήμερα στον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο Ρέντη. Έναν μήνα και τρεις μέρες μετά την τελευταία προπόνηση της σεζόν (σ.σ 7 Μαΐου), οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη βάση τους για να πιάσουν δουλειά με τη σεζόν που έρχεται να είναι ιδιαιτέρως απαιτητική με το… καλημέρα ελέω προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχή φυσικά Δευτέρα και Τρίτη με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ την Τετάρτη πιθανότατα ο Πέδρο Μαρτίνς θα συναντηθεί με τους παίκτες του στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση.

Στο Ρέντη θα προπονηθεί για δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός. Έπειτα θα ταξιδέψει στο Γκντανσκ της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ στις 3 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Βαρσοβία και στις 6 του μήνα θα ακολουθήσει ένα ταξίδι στην Αυστρία (Σβαρτς). Η επιστροφή στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιουλίου.

Στις 16 Ιουλίου θα γίνει η πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Καραϊσκάκη» και μια εβδομάδα μετά ξεκινούν τα προκριματικά με τους Πειραιώτες να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 18 του τρέχοντος μήνα.

Βέβαια σήμερα θα απουσιάζει πολύς κόσμος από το Ρέντη. Σα, Κούτρης, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ομάρ, Νάτχο βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες όπως και οι Καμαρά, Μεριά και Σισέ που προετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα.

Στην εθνική Ελλάδας είναι και ο Φιορίν Ντουρμισάι (υπολογίζεται για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αν και υπάρχει και πρόταση της Βίλεμ), ενώ με την εθνική ομάδα ελπίδων της Σερβίας βρίσκεται ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς (για το Euro της Ιταλίας που ξεκινά τέλος της εβδομάδας).

Απόντες με έξτρα μέρες άδειας θα είναι από την πρώτη και οι Ουσεϊνού Μπα (αναμένεται στις 17/6) και Ματιέ Βαλμπουενά (19/6) που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στα πρωταθλήματα Γαλλίας και Τουρκίας.

Το κατώφλι του προπονητικού θα περάσουν όμως και κάποια νέα πρόσωπα.

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι ένα από αυτά με τον Βέλγο επιθετικό να διεκδικεί τη θέση του στο ρόστερ αλλά και ο Γιάννης Μασούρας που αγωνίστηκε δανεικός στον Πανιώνιο το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Παρόντες θα είναι επίσης οι Δημήτρης Μάνος που επίσης βρέθηκε δανεικός για 6 μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα) και Ιγκόρ Σίλβα που πέρσι έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας και θα διεκδικήσουν την ευκαιρία τους.

Με την ομάδα για αυτές τις δύο εβδομάδες θα προπονούνται και οι Ξενιτίδης, Βοϊλής, Μαρτίνης, Μαρίνος, Τζολάκης και Σουρλής από τα τμήματα υποδομών και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι από τους «δανεικούς» που επιστρέφουν, αλλά και από τους νεαρούς των υποδομών θα χωρέσουν στην αποστολή που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για την Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ