Ξεκίνησε το βάψιμο του Κλεάνθης Βικελίδης (pics)

Ξεκίνησε το βάψιμο του Κλεάνθης Βικελίδης (pics)

Σύντομα θα υπάρξει και νέα αρίθμηση των θέσεων με κίτρινα ταμπελάκια στο γήπεδο του Άρη.

Πολλές θα είναι οι διαφοροποιήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης την επόμενη σεζόν, που θα του δώσουν την όψη ενός απόλυτα σύγχρονου γηπέδου.

Τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά ώστε η έδρα του Άρη να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το πρώτο καλοκαιρινό εντός έδρας ματς, που θα είναι το φιλικό με τον Ατρόμητο (18/07), και στη συνέχεια το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού (25/07).

Ορισμένες αλλαγές είναι ήδη ορατές, όπως το βάψιμο της θύρας 2 με μαύρο χρώμα. Η εταιρία Pantzartzidis group, που έχει αναλάβει την αναβάθμιση του γηπέδου, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα και προανήγγειλε την αλλαγή σε όλες τις κεντρικές θύρες όπως και στην αρίθμηση των θέσεων με κίτρινα ταμπελάκια.

Η δημοσίευση αναφέρει τα εξής: «Άρχισαν οι ελαιοχρωματισμοί των κερκίδων σε μαύρο φόντο ώστε να γίνει η νέα αρίθμηση του γηπέδου με κίτρινα ταμπελάκια και αλλάζουν όψη και όλες οι κεντρικές θύρες. Συνεχίζουμε»

Αρχισαν οι ελαιοχρωματισμοί των κερκίδων σε μάυρο φόντο ώστε να γίνει η νέα αρίθμηση του γήπεδου με κίτρινα ταμπελάκια και αλλάζουν όψη και όλες οι κεντρικές θύρες .ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δημοσιεύτηκε από Pantzartzidis-group στις Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ