Ξάνθη: Ατομικό για Μπαξεβανίδη και Φασίδη

Ξάνθη: Ατομικό για Μπαξεβανίδη και Φασίδη

Οι δύο παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα - Ξεχωριστή μέρα για τον Ζεάν Ακόστα Μπαριέντος που είχε τα γενέθλιά του.

Ασταμάτητη είναι η Ξάνθη του Κίκο Ραμίρεθ, με τους Ακρίτες το βράδυ της Κυριακής να κερδίζουν με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και να κάνουν το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Θράκης, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί των Αρκάδων, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με την Λάρισα στο AEL FC Arena (22/9, 15:00) για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Από την προπόνηση της Δευτέρας (16/9) απουσίαζαν οι Μπαξεβανίδης και Φασίδης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Ξεχωριστή μέρα για τον Ζεάν Ακόστα Μπαριέντος που είχε τα γενέθλιά του δεχόμενος τις ευχές από προσωπικό, συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο, με τον Ουρουγουανό να κερνάει γλυκά «κλείνοντας» τα 29 του χρόνια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ξάνθης:

Δεκατρείς ώρες μετά τη νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα, η Xanthi FC είχε προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής πρώτης φετινής εντός έδρας νίκης, στο 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο 3Χ3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, από σήμερα εστιάζει στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής με την Λάρισα εκτός έδρας. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Μπαξεβανίδης – Φασίδης. Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Ξεχωριστή μέρα για τον Ζεάν Ακόστα Μπαριέντος που είχε τα γενέθλιά του δεχόμενος τις ευχές από προσωπικό, συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο, με τον Ουρουγουανό να κερνάει γλυκά «κλείνοντας» τα 29 του χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ