Ολυμπιακός : Με το μυαλό στη Νέα Σμύρνη

Ολυμπιακός : Με το μυαλό στη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή δίνει ένα κομβικό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη πριν τις μεγάλες αναμετρήσεις με Τότεναμ στο Λονδίνο και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες να δίνει χρόνο για ηρεμία και χαλάρωση στους συλλόγους, όμως στον Ολυμπιακό είναι σε εγρήγορση. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι μετά τις εθνικές ομάδες έρχεται ένας πολύ σημαντικός μήνας που θα κρίνει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για αυτό τον λόγο και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει όλους τους παίκτες του πανέτοιμος για εκείνα τα ματς. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αμέσως μετά τη διακοπή. Το παιχνίδι με τους κυανέρυθρους είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, καθώς απαγορεύεται να «γκελάρει».

Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για να παραμείνει στην κορυφή και να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έχοντας το πάνω χέρι και την πρώτη θέση. Παράλληλα, ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι η νίκη θα φέρει και άλλον αέρα ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική του Champions League, που μπορεί να δώσει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης ακόμα και στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μαρτίνς έχει «σημαδέψει» το ματς με τον Πανιώνιο γιατί είναι must win και αμέσως μετά θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ακόμα και με 5 βαθμούς από τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ