Superleague : Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο

Superleague : Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η 19η αγωνιστική της Superleague και το ενδιαφέρον στρέφεται σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ενώ ο Πανατωλικός τη Λαμία.

Δύο ενδιαφέροντες αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (18/1) της 19ης αγωνιστικής στην Superleague, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (19:30) και τον Παναιτωλικό τη Λαμία στο Αγρίνιο (20:00).

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο κόλπο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, ενώ οι κρητικοί θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά play-off.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Παναιτωλικός είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας προσπαθώντας να κάνει την αντεπίθεση του ώστε να μείνει και εκείνος στα μεγάλα… σαλόνια της Superleague.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία έχει πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή της, αλλά δεν την αφήνει αδιάφορη μια ενδεχόμενη συμμετοχή στα play-off καθώς είναι βρίσκεται στην 10η με 22 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από τον 6ο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το σημερινό (18/1) πρόγραμμα:

Πανιώνιος – ΟΦΗ (19:30, Novasports 1HD)

Παναιτωλικός – Λαμία (20:00, ΕΡΤ Sports HD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ