Ολυμπιακός: Η άδικη αποβολή του Ομάρ στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Η άδικη αποβολή του Ομάρ στο Περιστέρι

Εχθρική ήταν η διαιτησία για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τον Ουρς Σνάιντερ να αποβάλει άδικα τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο πιο κομβικό σημείο της αναμέτρησης. Ούτε κάρτα από τον Ελβετό σε μαρκάρισμα του Κιβρακίδη στον Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά πάλευε με θεούς και δαίμονες, καθώς στο Περιστέρι ο Ελβετός διαιτητής τα έκανε… μαντάρα.

Συγκεκριμένα, ο Ουρς Σνάιντερ που ορίστηκε από την ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα για το ματς των ερυθρόλευκων με τον Ατρόμητο απέβαλλε με δυο κίτρινες κάρτες τον Ομάρ Ελαμοντελαουί, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο πιο κομβικό σημείο του ματς.

Εκεί που οι Πειραιώτες πίεζαν για να πετύχουν το γκολ της νίκης, ο Ελβετός ρέφερι αποφάσισε να αποβάλλει άδικα τον Νορβηγό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 73ο λεπτό λοιπόν είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια με τον Σνάιντερ να πετυχαίνει τον σκοπό του.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο διαιτητής του ματς έδωσε με ευκολία δυο κίτρινες κάρτες στον Ομάρ, ενώ σε πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα του Κιβρακίδη στον Βαλμπουενά δεν έδωσε και γενικότερα άφησε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στον Ολυμπιακό όμως δεν χαρίστηκε και απέβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Νορβηγό σε μια τουλάχιστον άδικη αποβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ