Περισσότεροι από 8.200 αθλητές σε ένα υπερθέαμα Γυμναστικής στο Γαλάτσι (pic, vid)

Περισσότεροι από 8.200 αθλητές σε ένα υπερθέαμα Γυμναστικής στο Γαλάτσι (pic, vid)

Ένα υπερθέαμα γυμναστικής, χορού και καλλιτεχνικής έκφρασης, με πρωταγωνιστές περισσότερους από 8.200 αθλούμενους όλων των ηλικιών, θα «στηθεί» στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου

Ένα υπερθέαμα γυμναστικής, χορού και καλλιτεχνικής έκφρασης, με πρωταγωνιστές περισσότερους από 8.200 αθλούμενους όλων των ηλικιών, θα «στηθεί» στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, από τις 18 έως και τις 23 Ιουνίου. Ο λόγος για το Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019, τη μεγάλη ετήσια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, που επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ.

Συμμετέχοντες ηλικίας από 2 έως 77 ετών, συνολικά 320 ομάδες από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, θα δώσουν χρώμα και λάμψη στη φετινή διοργάνωση, η οποία προμηνύεται μοναδική, έχοντας το σύνθημα «Θαυμάτων Θεάματα» και επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η Γυμναστική είναι το άθλημα ολόκληρης της ζωής.

Οι εγγεγραμμένοι έχουν ήδη ξεπεράσει τους 8.200, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ το περσινό ρεκόρ των 7.500 συμμετοχών και αποδεικνύει ότι η Γυμναστική για Όλους αποτελεί πλέον μία από τις δημοφιλέστερες μορφές άθλησης για μικρούς και μεγάλους στην Ελλάδα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα είναι χωρισμένο σε δύο σκέλη: Στο EGO Astro Gym Festival, που αναδεικνύει την αξία της συμμετοχής και επιβραβεύει με ξεχωριστά αναμνηστικά έπαθλα κάθε αθλητή και αθλήτρια, χωρίς να τους διαχωρίζει σε νικητές και ηττημένους, καθώς και στο “Hellas Gym for Life Challenge”, το οποίο έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και πρόκειται να προσφέρει θέαμα κορυφαίου επιπέδου, ισοδυναμώντας με πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

«Επιθυμία μας είναι να αποδειχθεί η φετινή διοργάνωση όχι μόνο η μεγαλύτερη στα χρονικά του θεσμού, αλλά και η καλύτερη από οργανωτικής πλευράς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και εργαζόμαστε εντατικά, έτσι ώστε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά και σε όλες τις ομάδες την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες. Η φροντίδα μας επικεντρώνεται στο πώς θα αναδειχθεί πλήρως η ομορφιά των προγραμμάτων τους. Με τη βοήθεια όλων των συντελεστών και φυσικά των εθελοντών μας, ευελπιστούμε ότι θα αφήσουμε όλους τους συμμετέχοντες απόλυτα ευχαριστημένους, για άλλη μια χρονιά, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν», τόνισε ο Τεχνικός Σύμβουλος Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο. και Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Γιώργος Γκιργκέτσος.

Εξάλλου, η Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής των αγώνων και εκλεγμένο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), Μαρία Παπαδοπούλου, υπογράμμισε:

«Οι φετινές δηλώσεις συμμετοχών έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και έχουν ήδη συντρίψει όλα τα ρεκόρ, τόσο στο Festival που προσφέρει σε όλους τη χαρά της άθλησης, όσο και στο Challenge, το οποίο αποτελεί την επίσημη διαγωνιστική διοργάνωση της Γυμναστικής για Όλους στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι θα έχουμε για πρώτη φορά κοντά μας ομάδες από συλλόγους και από περιοχές της χώρας μας, που μέχρι πρότινος δεν συμμετείχαν σε ανάλογες εκδηλώσεις, αλλά πλέον έχουν αγκαλιάσει και καλλιεργούν τη Γυμναστική για Όλους. Είναι η επιβράβευση της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται από την Ε.Γ.Ο. για τη διάδοση του αθλήματος και για την ανάδειξη του “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” σε κεντρικό γεγονός της χρονιάς στο είδος του».

Το “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Δήμο Γαλατσίου.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α και στο πρόγραμμα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (23η Ιουνίου 2019) από την Ε.Ο.Ε., ενώ παράλληλα υποστηρίζεται εθελοντικά από τα μέλη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «Κότινος».

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ και η COSMOTE TV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ