Ένσταση από τη Βουλιαγμένη, ζητά την υπέρ της κατακύρωση του ματς με τον Ολυμπιακό

Ένσταση από τη Βουλιαγμένη, ζητά την υπέρ της κατακύρωση του ματς με τον Ολυμπιακό

Ένσταση κατέθεσε μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ζητάει να κατακυρωθεί υπέρ της ο αγώνας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της κολυμβητικής Ομοσπονδίας η ομάδα της Βουλιαγμένης κατέθεσε ένσταση κατέθεσε μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ της ο αγώνας.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικαλείται μη ύπαρξη κάρτας προπονητή του βοηθού προπονητή του Ολυμπιακού Βαγγέλη Δελακά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο  φύλλο αγώνα: «Στο 4.30 πριν από τη λήξη της γ΄ περιόδου αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης (Ελμισιάν Αρτίν) για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές. Στο 2.35 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 13 του ΝΟΒ Κουρούβανης Δ., ο οποίος αναφερόμενος προς το διαιτητή, είπε κατ’ επανάληψη “άντε ρε μαλάκα”. Εντός των προβλεπομένων ορίων υποβλήθηκε ένσταση από τον ΝΟ Βουλιαγμένης και κατατέθηκε το ανάλογο παράβολο». Σ.Σ.: Οι Βουλιαγμενιώτες επικαλούνται μη ύπαρξη κάρτας προπονητή του βοηθού προπονητή του Ολυμπιακού Βαγγέλη Δελακά και ζητούν να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ