Σοκ στις Σπέτσες: Έλληνας παρουσιαστής έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Σοκ στις Σπέτσες: Έλληνας παρουσιαστής έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η σοκαριστική είδηση πως πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στις Σπέτσες.

Λίγες ημέρες πριν, το βράδυ της Τετάρτης 21/8, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, πασίγνωστος παρουσιαστής έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στις Σπέτσες.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από τους υπάλληλους της Λιμενικής Υπηρεσίας των Σπετσών κακοποιημένος και σε εμφανή κατάσταση σοκ, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας όπου παραθερίζει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βιάστηκε από άγνωστο ως ώρας αριθμό ανδρών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον βιασμό, αλλά και το γεγονός πως βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα από την τοπική αστυνομία για να αποκαλυφθούν οι δράστες, αλλά και το αν ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος πήρε τα ναρκωτικά από μόνος του ή τον εξανάγκασαν.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν κάτοικοι του νησιού οι οποίοι αναφέρουν πως υπάρχουν συμμορίες ανδρών που δρουν ανεξέλεγκτα και επιτίθενται σε άνδρες και γυναίκες που περνούν ανυποψίαστοι από την περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό.

Ωστόσο όλες οι ενέργειες αυτές αναμένεται να γίνουν κάτω από απόλυτη μυστικότητα για να μη διαρρεύσει σε καμία περίπτωση το όνομα του άτυχου άνδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ