ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: «Ανοίγουν» προσεχώς οι ουρανοί- Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες

ΚΑΙΡΟΣ: «Ανοίγουν» προσεχώς οι ουρανοί- Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με αποτέλεσμα το σκηνικό να θυμίσει ξανά Χειμώνα, αφού η μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές ή και καιταιγίδα. Τα φαινόμενα υποχωρούν, ωστόσο σύμφωνα με την πρόγνωση και την Τετάρτη αναμένεται νεο χαμηό βαρομετρικό.


Σήμερα Kυριακή 24/3 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και σε κάποιες περιοχές αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, ισχυροί 5 και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 8 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και  μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top