ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Προσπαθούν να προσδιορίσουν το «ταξίδι» που έκανε η τρίτη βαλίτσα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Προσπαθούν να προσδιορίσουν το «ταξίδι» που έκανε η τρίτη βαλίτσα

Μετά την εύρεση νέου τεκμηρίου στην Κόκκινη Λίμνη, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για εντοπισμού και της τρίτης βαλίτσας που αναζητείται στον βυθό της.

Την Τρίτη (14/5) εντοπίστηκε και ανασύρθηκε τσιμεντομπλόκ από την Κόκκινη Λίμνη, κάτι που δίνει ελπίδες ότι πιθανότατα σε κοντινή απόσταση, ίσως εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός της Μαρικάρ, σύμφωνα και με όσα υπέδειξε ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής, Μάρκου Τράγκολα, στο «Πρωινό δρομολόγιο» την Τετάρτη (15/5), μετά και την εύρεση του τσιμεντομπλόκ, προσπαθούν να προσδιορίσουν την πορεία της βαλίτσας, αφού τις προηγούμενες φορές, το τσιμεντομπλοκ εντοπίστηκε σε άλλο σημείο και οι βαλίτσες λίγο πιο πέρα.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα, αναμένεται δύτης να εισέλθει στην λίμνη και να ερευνήσει συγκεκριμένη περιοχή που υπολογίζεται ότι βρίσκεται η βαλίτσα.

Ο κ. Τράγκολας, ξεκαθάρισε ότι αναζητείται βαλίτσα.

Όπως είπε, ακόμη εκκρεμούν στόχοι που έχει δώσει το σόναρ εντός της κόκκινης λίμνης και αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες μέσω της ρομποτικής κάμερας.

Όσον αφορά τις έρευνες, αν πρόκειται να τεθεί χρονοδιάγραμμα, ο κ. Τράγκολας είπε ότι ακόμη υπάρχουν περιθώρια μέχρι να συμβεί αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στους τόνους λάσπης που υπάρχουν στον βυθό της λίμνης που δυσκολεύουν το έργο τους.

Για την λίμνη στον Ξυλιάτο, ο κ. Τράγκολας είπε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν αναζητείται βαλίτσα, αλλά σορός που έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχει κίνδυνος το σώμα αυτό να έχει διασταλεί. Μάλιστα τόνισε ότι αυτή είναι η μεγαλύτερή τους ανηστυχία.

Ξεκαθάρισε ότι και στον Ξυλιάτο το σόναρ έχει δώσει στόχους που αναμένεται να διερευνηθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top