ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβριζε όσους τον κατηγορούσαν ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια - 'Πονούσα τη μέση μου'

ΚΥΠΡΟΣ:  Έβριζε όσους τον κατηγορούσαν ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια - 'Πονούσα τη μέση μου'

Με το στόμα ανοιχτό η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί ολες τις εξελίξεις με τον διάσημο πλεόν 43χρονο νταλικέρη της Κύπρου που οδηγούσε με τα πόδια και μετέδιδε live το 'κατόρθωμα' του.

Επιμέλεια: Έλενα Τσιακούπη

Παρουσιάζεται την Τρίτη 5/11 στο Δικαστήριο Λάρνακα ο 43χρονος που προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη αλλά και το διαδίκτυο. Μάλιστα, μετα τα σχόλια και μηνύματα που έλαβε, σύμφωνα με οσα ακούστηκαν σε τηλεοπτικό πάνελ, ο 43χρόνος άρχισε να μιλά άσχημα και υβριστικά σε όσους τον κατηγορούσαν.

Ο 43χρόνος περνά τα σκαλιά του δικαστηρίου οπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και της οδήγησης με μη ελεύθερα χέρια.

Οπως ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου εξήγησε για το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο μέχρι 1008 ευρώ.

Επισης πρόσθεσε ότι μπορεί να επιβληθούν και οι δυο ποινές ταυτόχρονα καθώς και βαθμοί ποινής.

Σε συζήτηση του σε τηλεοπτικό πάνελ, ο κ. Γεωργίου, ανέφερε οτι ο 43χρόνος αρχικά αρνείτο στη συνέχει όμως παραδέχθηκε και προέβαλε έναν δικό του ισχυρισμό τον οποίο θα κληθεί να τον καταθέσει στο δικαστήριο την Τρίτη 5/11.

Μια πληροφορία ωστόσο έγινε γνωστή οτι πιθανόν να ισχυρίστηκε οτι πονούσε τη μέση του, με τον κ.Γεωργίου να μην θέλει να πει περισσότερα ή να επιβεβαιώσει η διαψεύσει τον ισχυρισμό.

Το ερώτημα που γεννιέται είναι : Μετά απο την μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, οι πολίτες και οδηγοί θα προβληματιστούν για την οδική παιδεία που διαθέτει ο Κυπριακός λαός ή θα το προσπεράσουν και θα το αφήσουν να ξεχαστεί οπως πολλά αλλά περιστατικά που συγκλονισαν το Παγκύπριο με τραγικές καταλήξεις πχ θανάτηφόρα. 

Θα μάθουν παλιοί και νέοι οτι η οδική ασφάλεια είναι το Α και το Ω για την ζωή τόσο των ίδιων όσο και των αλλών;

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top