ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Αρχηγός για σύλληψη πολίτη στην Έγκωμη - « {…} τίποτε εν έκαμα ρε» -VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Αρχηγός για σύλληψη πολίτη στην Έγκωμη - « {…} τίποτε εν έκαμα ρε» -VIDEO

Διοικητική έρευνα διεξάγεται από την Αστυνομία για το περιστατικό σε σχέση με σύλληψη πολίτη την περασμένη Τρίτη (31/03) γύρω στις 17:00 στην λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέφερε πως έχει δώσει οδηγίες για σχετική έρευνα, προκειμένου να πληροφορηθεί για τις ακριβείς συνθήκες της σύλληψης.

Πρόσθεσε πως όπως έχει ενημερωθεί εντός της ημέρας (03/04), έχει υποβληθεί καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπονών κατά της Αστυνομίας.

Ο κ. Μιχαηλίδης, ανέφερε ακόμη πως «η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός πολίτη που δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της Αστυνομίας για να σταματήσει και να υποβληθεί στον συγκεκριμένο έλεγχο».

Ο 29χρονος είναι έκτακτος εργάτης στην υπηρεσία αποκομιδής σκυβάλων του Δήμου Έγκωμης κι όπως κατήγγειλε δεν έκανε κάτι παράνομο.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, προσεγγίζοντας την 28η Οκτωβρίου και λίγο πριν το σημείο όπου βρισκόταν το σκυβαλοφόρο όχημα, μέλος της Αστυνομίας του υπέδειξε να σταματήσει, ενώ μετά από λίγο το αυτοκίνητο του προσέγγισαν και άλλα μέλη της Δύναμης τα οποία βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο 29χρονος υποστηρίζει ακόμη ότι κλήθηκε από τον ίδιο αστυνομικό να κατέβει επιτόπου, ενώ άλλο μέλος της αστυνομικής δύναμης μετακίνησε το όχημά του. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό και όπως υποστηρίζει μετά από πίεση δέχθηκε να υπογράψει τέσσερις κατηγορίες.

Ο 29χρονος ισχυρίζεται ακόμη ότι ουδέποτε προσπάθησε να διαφύγει και ότι είχε στην κατοχή του το απαραίτητο έγγραφο διακίνησης για εργασία.
Στο VIDEO που παρουσιάζουμε εμφανίζεται να φωνάζει «ρε γ… τη ράτσα μου, τίποτε εν έκαμα ρε».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top