ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καυτό» καλοκαίρι για ένα… νέο «λουκ» ΑΠΟΕΛ

«Καυτό» καλοκαίρι για ένα… νέο «λουκ» ΑΠΟΕΛ

Είναι που είναι αρκετή ζέστη εδώ και μέρες στην Κύπρο, οι αποχωρήσεις που έχουν ξεκινήσει από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ το κάνουν το σκηνικό στο «Pari Match Αρχάγγελος» να είναι ακόμη πιο καυτό το καλοκαίρι που θα διανύσουμε.

Ήδη, το πρωί του Σαββάτου, τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε ότι δεν συνεχίζουν στον ΑΠΟΕΛ.  Άλεφ, Πάβλοβιτς, Μάτιτς, Μακρής είναι το… καρέ αυτών των παικτών.

Ως δανεικοί ήταν στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν που είχε διακοπεί οριστικά οι Γέφτοβιτς, Μπέλετς και Βιντιγκάλ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αν και θεωρείται ότι δεν συνεχίζουν ούτε αυτοί στην ομάδα για τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ του περασμένου καλοκαιριού, πως ξεκίνησε τη σεζόν 2019-2020, είχαν φύγει οι Ζοαοζίνιο, Γκέντσογλου, Μπέζιακ, Σόουζα.

Τώρα, για ποιους… παίζεται εάν θα είναι στον ΑΠΟΕΛ τη νέα σεζόν ή όχι, είναι οι Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις, Σάβιτς, Μερκής, Αλωνεύτης, Βάτερμαν.  Εξαρτάται το ποιοι εξ αυτών θα αποδεχθούν την πρόταση με μειωμένες απολαβές που τους έχει γίνει, ή εάν θα προτιμήσουν να ψαχτούν για άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Σίγουρα «όπλα» στη «φαρέτρα» του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη νέα σεζόν είναι οι παίκτες Αλ Τάμαρι, Χάνι, Βούρος, Γένσεν, Γουίλερ, Ιωάννου, Σιέλης, Εφραίμ, Μιχαΐλοβιτς.

Ήδη νέο πρόσωπο είναι ο Αποστολάκης, ενώ υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι ΑΠΟΕΛ είναι οι Κλωναρίδης, Ραφαέλ Σάντος και Ουζόχο.

Με βάση τα πιο πάνω, με τις αρκετές μεταγραφές που θα γίνουν, μιας και οι αποχωρήσεις «φωτογραφίζουν» κάτι τέτοιο, δείχνουν ότι ο «Ούζου» θα… κτίσει ένα νέο ΑΠΟΕΛ αυτό το καλοκαίρι.

Θα έχει ενδιαφέρον μετά και τη στελέχωση του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, το ποια θα είναι τα εκλεκτά πλάνα, συστήματα, τρόποι παιχνιδιού, που θα επιλέξει να έχει ως αρχικές επιλογές ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναλόγως, βέβαια, με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του.

The post «Καυτό» καλοκαίρι για ένα… νέο «λουκ» ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top