Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής, μετά από καταδίωξη στην Ν.Ερυθραία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο άτομα προσήχθησαν καθώς η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν είχε εμπλακεί σε παρακολούθηση οικονομικού παράγοντα.

Συγκεκριμένα, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν αρχικά να κινούνται με μοτοσικλέτα στο Άγιο Στέφανο. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τα δύο άτομα, ωστόσο εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει καταδίωξη. Οι ύποπτοι κινήθηκαν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, κατευθύνθηκαν προς την Εκάλη και τελικά κατέληξαν στην Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, ενώ κατά πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική διερευνά το ενδεχόμενο να σχετίζονται με κάποια οργάνωση, σε ό,τι αφορά την υπόθεση της παρακολούθησης του οικονομικού παράγοντα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε σήμα εντοπισμού της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας από τις 31 Αυγούστου όταν οι συνοδοί ασφαλείας οικονομικού παράγοντα είχαν αντιληφθεί να τους ακολουθεί.

Οι δυο συλληφθέντες εξετάζονται για την εμπλοκή τους σε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς αλλά και μέσα από αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια των οχημάτων.