Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για διακίνηση ναρκωτικών, για ξέπλυμα χρήματος αλλά μέχρι και για λαθρεμπόριο ακριβών ρολογιών είχε αντιμετωπίσει σε Ελλάδα και Αυστραλία ο 46χρονος που έπεσε νεκρός στις 20.15 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας. Ο 46χρονος πυροβολήθηκε από αγνώστους ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, προσπάθησε να βγει από το όχημά του κι άφησε στην άσφαλτο την τελευταία πνοή του. Πρόκειται για την 10η δολοφονία στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα η οποία ωστόσο αποσυνδέεται από την χθεσινή απόπειρα δολοφονίας 38χρονου Ελληνα ποινικού στην ακτή Κονδύλη.

Ο 46χρονος ασχολείτο σε Ελλάδα κι Αυστραλία ως κτηματομεσίτης, ως ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, ως μέτοχος σε εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων ενώ φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα να συμμετείχε σε εταιρεία security με γραφεία στην Καλλιθέα και νέα έδρα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου μάλιστα χθες εγκαινιαζόταν το νέο εταιρικό σχήμα. Στην εταιρεία αυτή εμφανιζόταν ως χρηματοδότης κι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων, ενώ υπήρχαν αναφορές ότι συμμετείχε και πρώην βουλευτής. Η εταιρεία αυτή είχε αναλάβει την ασφάλεια σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ είχαν υπάρξει καταγγελίες για κακή συμπεριφορά των ιδιωτικών αστυνομικών της απέναντι σε επιβάτες. Παράλληλα ο 46χρονος φαινόταν ακόμη να δραστηριοποιείται στην Μύκονο.

Σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ από την Αυστραλία,ο 46χρονος καταδικάσθηκε το 2005 ια διακίνηση ναρκωτικών και ήταν επιχειρηματικός εταίρος σε ένα ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Οξφόρδης. Το 2007 το μαγαζί χρεοκόπησε. Δύο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του αδερφού του συνεταίρου του. Επιπλέον έχουν υπάρξει καταγγελίες στην Αστραλία για παράνομη χρηματοδότηση εταιρείας του 46χρονου στο Κουίνσλαντ. Παράλληλα είχε γίνει έλεγχος σε βάρος του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κι είχαν δεσμευθεί ακίνητάτου στην Αυστραλία. Στην Ελλάδα είχε γίνει από την ΕΛ.Σ, τ 2011,έρευνα σε βάρος του για την μεταφορά μεγάλου αριθμού ακριβών ρολογιών. Είχε απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ για σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια αλλά και για τον γάμο του με νυν τηλεοπτικό πρόσωπο. Φερόταν να είχε μεγάλη οικονομική άνεση άγνωστης προέλευσης αλλά και σημαντικές διασυνδέσεις.