Πήγε στον ελαιώνας της, στην περιοχή της Καστροσυκιάς Πρεβέζης,  με την προσδοκία ότι τα δίχτυα που είχε στρωμένα κάτω από τα ελαιόδεντρα θα ήταν γεμάτα καρπό, μιας και τις προηγούμενες ημέρες επικρατούσαν έντονοι άνεμοι στην περιοχή.

Αντί αυτού η ιδιοκτήτρια του ελαιώνα βρήκε άδεια δίχτυα καθώς άγνωστοι φρόντισαν να μαζέψουν τον ελαιόκαρπο πριν από εκείνην.

Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που σημειώνεται στην  περιοχή και μάλιστα τελευταία η συχνότητά του έχει ενταθεί.  Ιδιοκτήτες ελαιώνων αντικρίζουν άδεια δίχτυα όταν πάνε να μαζέψουν τον καρπό που έχει πέσει από τα δέντρα τους.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι ελαιοπαραγωγοί ακόμα και εάν εντοπίσουν τους δράστες, φοβούνται όχι μόνο να τους αντιμετωπίσουν αλλά και να τους καταγγείλουν και το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν περισσότερες περιπολίες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Πρέβεζας», στην περιοχή της Φραξύλας, παραγωγός που είχε στρώσει τα δίχτυα του προ δεκαημέρου, ώστε οι καρποί να πέσουν όταν ωριμάσουν, αυτό που αντίκρισε όταν πήγε στο κτήμα της ήταν σε κάποια σημεία των διχτυών οι ελιές να έχουν εξαφανιστεί.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν καταστρώσει καλά το σχέδιό τους αφού «χτύπησαν» εκεί που η ορατότητα από τον δρόμο είναι περιορισμένη. Έτσι έκαναν ανενόχλητοι την δουλειά τους.