Μία απίστευτη ιστορία με έναν 45χρονο τραγουδιστή νυχτερινών κέντρων ο οποίος είχε δραπετεύσει πριν από 17 χρόνια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή του σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια.

Ο 45χρονος εκτός από καριέρα τραγουδιστή, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού. Ο πολυτάλαντος αυτός άνδρας όμως που συνελήφθη χθες, ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν καταζητούμενος από το 2002 όταν και είχε αποδράσει από φυλακές της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης μάλιστα τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν κρυβόταν αλλά είχε βρεθεί στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Χωρίς ουδείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού .

Η ιστορία του

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (σ.σ. με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή) . Ετσι κατόρθωσε ν αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έδινε από τότε το παρών στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

Η ζωή του μετά την απόδραση

Από τη στιγμή που ο Κ.Γ δεν επέστρεψε ποτέ από την άδεια που είχε λάβει το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομά του σε Κωνσταντίνος Δαναός και ξεκίνησε τη νέα του ζωή και καριέρα. Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά κανάλια της περιφέρειας ως δημοσιογράφος παίρνοντας συνεντεύξεις, έγινε μάνατζερ καλλιτεχνών και δοκίμασε και την τύχη – μάλλον όχι με μεγάλη επιτυχία – στο τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολυτάλαντος Κ.Γ εμφανίστηκε κάποια στιγμή και ως γιος της Κορίνας Τσοπέη.