Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος της Προοδευτικής Συμμαχίας του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Ραγκούσης διαθέτει τη βίλα του στην Πάρο σε… κροίσους.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η πολυτελής βίλα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στην Πάρο αποτελεί και μόνιμο τόπο διαμονής της οικογένειας του. Την έχτισε στην κορυφή ενός λόφου στη Νάουσα, στο χωριό Κώστος, σε μια έκταση 32 στρεμμάτων, με σκοπό όπως είχε πει παλαιότερα, να ρεφάρει την έλλειψη εσόδων λόγω ανεργίας εισπράττοντας έως και 12.500 την εβδομάδα από την ενοικίαση της στους τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύμφωνα με μεσίτες του νησιού, η αξία της υπολογίζεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Σήμερα, η Villa Fullmoon, όπως είναι η ονομασία της, αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του νησιού. Χαρακτηρίζεται από την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική της και την «απέριττη πολυτέλεια» συνθέτοντας ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης για τους επισκέπτες.

Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και τα τελειότερα οπτικοακουστικά συστήματα. Οι πελάτες της δε, στη πλειονότητα τους ξένοι εύποροι τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, εντυπωσιάζονται όταν μαθαίνουν ότι επέλεξαν για την διαμονή τους μια κατοικία που ανήκει σε στέλεχος πρώην σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Στους καταλόγους των τουριστικών πρακτορείων που μανατζάρουν τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση περιλαμβάνονται και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πωλούνται έξτρα, όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται μέσα στην ίδια έκταση, να παίξουν τένις ή απλώς να χαλαρώσουν στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.

Όσον αφορά στην διαθεσιμότητα και στις τιμές, σύμφωνα με ταξιδιωτικό πρακτορείο που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, η βίλα του κ. Ραγκούση είναι διαθέσιμη μόνο σε δυο ημερομηνίες μέσα στο καλοκαίρι. Από τις 13 Ιουλίου έως τις 20 Ιουλίου με το κόστος ενοικίασης της ανά βδομάδα να ανέρχεται στις 7.700 ευρώ και από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 31 Αυγούστου με το κόστος να εκτοξεύεται στις 12.500 ευρώ την εβδομάδα, καθώς πρόκειται για την τελευταία βδομάδα της «υψηλής τουριστικής περιόδου».