Συνελήφθη, χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορίες ότι ο 27χρονος κατέχει στο σπίτι του και διακινεί ναρκωτικά, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στα Ιωάννινα και συνελήφθη, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (32,2) γραμμαρίων, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (1,6) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (266,5) γραμμαρίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και ένας 42χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.