Ενημερωτική εκπομπή

«Αντίστροφη μέτρηση»  ΣΚΑΪ, 00.15

Η κούρσα για τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές 2019 έχει ξεκινήσει. Η δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ καταγράφει, μεταδίδει και αναλύει όλη την πολιτική επικαιρότητα μέσα από μια σειρά έκτακτων πολιτικών εκπομπών. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Βασίλη Χιώτη θα παρουσιάσουν το τοκ σόου με τον τίτλο «Αντίστροφη Μέτρηση».

Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»   ALPHA, 21.00

Ενα προσκλητήριο γάμου πέφτει τυχαία στα χέρια του Ηλία. Και μάλιστα, γράφει πάνω το δικό του όνομα, μαζί με της Καίτης. Ο Αγγελος μουρμουρίζει στη Βέλη πιστεύοντας ότι ένας υπάλληλος στο σουπερμάρκετ της την πέφτει. Μέχρι που συνειδητοποιεί ότι την πέφτει σε εκείνον. Η Βούλα αποφάσισε να προσλάβει υπάλληλο για το μαγαζί. Μην μπορώντας να λέει «όχι» στους ακατάλληλους, βάζει τον Μηνά να κάνει τον κακό «μπάτσο».

«Μην ψαρώνεις»   ΑΝΤ1, 21.45

Μετά την απόφαση της οικογένειας Αγραφιώτη να παραμείνουν, ο Διονύσης θα φέρει την Εκάλη στο Κερατσίνι. Μπράβοι, κηπουροί, υπηρετικό προσωπικό θα εισβάλουν στο σπίτι και θα αναστατώσουν τις ζωές όλων, αλλά κυρίως του Μανώλη. Η Σάντυ θα πρέπει να λύσει άλλο ένα πρόβλημα που προκύπτει στη δουλειά που έχει κλείσει με την Εβελίνα.

Ξένη ταινία

«Μανχάταν» (Manhattan) ΕΡΤ2, 23.30

Ο Γούντι Αλεν κινηματογραφεί με ασπρόμαυρη αγάπη και τζαζ τη λατρεμένη πόλη του, τη Νέα Υόρκη, υποδυόμενος τον μοναχικό τύπο ο οποίος αναζητεί την ιδανική γυναίκα. Η ταινία προτάθηκε για τα Οσκαρ β’ γυναικείου ρόλου (Μάριελ Χεμινγκγουέι) και σεναρίου. Παίζει η Μέριλ Στριπ στον ρόλο μιας λεσβίας. (ΗΠΑ, 1979, 96′)