Οι μάχες σε δήμους της χώρας είναι σκληρές. Μία από αυτές, όπως μαθαίνουμε, γίνεται και στη Χαλκίδα όπου ένας νέος υποψήφιος με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, χτυπάει δυνατά το δήμο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Καθαροσπόρη που φιλοδοξεί να κυριαρχήσει του νυν δημάρχου κ. Παγώνη, ακόμη και από την πρώτη Κυριακή.

Την Τετάρτη πραγματοποίησε την κεντρική εκδήλωση που συγκέντρωσε περίπου 3.000 δημότες με φόντο το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο του ΔΑΡΙΓΚ.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε σε πολλά σημεία του λόγου του πως δεσμεύεται για μία πόλη αντάξια των παιδιών της και ευχαρίστησε όλους του Χαλκιδέους για τη συμμετοχή τους στη συνδιαμόρφωση του Σχεδίου Δράσης του κινήματος και στη δημόσια διαβούλευση. Ο επικεφαλής του κινήματος κάλεσε όλους τους πολίτες της Χαλκίδας  στις 26 Μαΐου να δώσουν ευρεία νίκη στο κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Κι αν στη Χαλκίδα γίνεται χαμός, στη Λαμία έχουμε άλλη κατάσταση. Η τελευταία μέτρηση δείχνει άνετο προβάδισμα και ίσως νίκη από την πρώτη Κυριακή για τον στενό συνεργάτη του Κώστα Μπακογιάννη, Θύμιο Καραϊσκο. Ο νυν δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης ακολουθεί, ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Στασινός, ακολουθεί με μονοψήφιο νούμερο.

Τέλος, στη Στυλίδα, μετά την αποχώρηση του Απ. Γκλέτσου, άνετο προβάδισμα φαίνεται να διατηρεί η Βιργίνια Στεργίου, το οποίο μπορεί να οδηγήσει και σε εκλογή από τον πρώτο γύρο. Στη δεύτερη θέση αναμένεται να είναι ο στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αποστόλου.