Ο Χολαργός ήταν εξαιρετικός στον δεύτερο αγώνα, της πρώτης φάσεις των πλέι-οφ, κόντρα στην ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε με σκορ 88-72, στέλνοντας τη σειρά σε τρίτο ματς. Ο γκαρντ της «ένωσης» Γκέιμπ Γιορκ μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τον αγώνα που κρίνει πια ομάδα θα προκριθεί στη επόμενη φάση.

Ο 25χρονος Αμερικανός, ανέφερε πως η εικόνα του «δικεφάλου» στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν απαράδεκτη και πως για το τρίτο παιχνίδι θα πρέπει να δείξουν προσοχή και πως αν δεν μπεις συγκεντρωμένος ο Χολαργός θα σε τιμωρήσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκέιμπ Γιορκ στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Είμαστε έτοιμοι να τελειώσουμε τη σειρά με τον Χολαργό αύριο. Σίγουρα, η εικόνα μας στο δεύτερο ματς ήταν απαράδεκτη. Δεν μπήκαμε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δώσαμε ελπίδες στον αντίπαλό μας. Το πληρώσαμε.

Ο Χολαργός έδειξε ότι αν δεν μπεις συγκεντρωμένος στο παρκέ μπορεί να σε τιμωρήσει. Είναι μια ομάδα που τρέχει αρκετά στο γήπεδο. Διαθέτει ικανούς σκόρερ, ενώ και στη ρακέτα αποδείχθηκε πολύ σκληρή ομάδα.

Χρειάζεται προσοχή αύριο. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο αντίπαλός μας θα έρθει χωρίς άγχος να παίξει το παιχνίδι του. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την αναμέτρηση.

Είδαμε τα λάθη μας στο βίντεο μαζί με το προπονητικό επιτελείο και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Με την παρουσία των οπαδών μας θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ».