Το 2-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 22-17 της ΑΕΚ, στον τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Handball Premier, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Λίγο πριν τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, με τις αποβολές των Σανίκη και Λέμος, που προστέθηκαν σε αυτές των Αραπακόπουλου και Τσίλη, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τρεις παίκτες λιγότερους και η ένταση ήταν μεγάλη αφού στην εξίσωση προστέθηκε και ο κόσμος που δυσανασχέτησε με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο προπονητής των Πειραιωτών Γιώργος Ζαραβίνας μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχάρη τους παίκτες και των δύο ομάδων για το θέαμα που παρουσιάζουν και σχολίασε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων καθώς όπως έχετε διαπιστώσει γίνονται παιχνίδια τεράστιας έντασης και προσπάθειας. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς υπάρχει μεγάλη κόπωση στο τέλος της σεζόν και αυτό μεγαλώνει όταν έρχεται η πίεση του αποτελέσματος.

Οι παίκτες τα δίνουν όλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Όσον αφορά τη σχολαστικότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το παιχνίδι εδώ, αυτό πιστεύω να συνεχιστεί.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πιο ανταγωνιστική αλλά στο δεύτερο μισό δεν παίχτηκε χάντμπολ».