Η παρουσία του Λάζαρ Μάρκοβιτς στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες δεν πέρασε απαρατήρητη στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ είναι ελεύθερος και ψάχνει το επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και φυσικά συνδέουν την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη με επαφές με τον ΠΑΟΚ, παρότι αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν από καμιά από τις δύο πλευρές.

Στα 25 του χρόνια ο Μάρκοβιτς έχει χάσει τη λάμψη του παρελθόντος καθώς τις τελευταίες σεζόν έχει αγωνιστεί ελάχιστα σε όποια ομάδα κι αν βρέθηκε.

Στη Σερβία πάντως αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος σύλλογος της καριέρας του μετά τη Φούλαμ στην οποία αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς το τελευταίο εξάμηνο.

Στο παλμαρέ του έχει 65 συμμετοχές στην Παρτιζάν, 49 στην Μπενφίκα, 34 στη Λίβερπουλ, 21 στη Φενέρμπαχτσε, από 14 σε Σπόρτινγκ και Χαλ, 8 στην Άντερλεχτ και 3 στην Φούλαμ.

Τα σερβικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο διεθνής εξτρέμ έχει προσελκύσει περισσότερο το ενδιαφέρον ομάδων από το Βέλγιο και την Τουρκία.

Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη εκλήφθηκε ως προάγγελος διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, κάτι πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά έως τώρα.