Είδε την ομάδα του να είναι πίσω πάνω από 30 πόντους από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αυτό δεν του διαλύει το ηθικό ενόψει του τέταρτου ημιτελικού στην Πάτρα.

Ο λόγος για τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το κακό ματς εναντίον της Ένωσης, δήλωσε πως ο Προμηθέας πρέπει να ανασυνταχτεί και να κοιτάξει παρακάτω.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την εμφάνισή της. Εμείς βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Πληρώσαμε τα πολλά λάθη μας και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη.

Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια, είναι μια σειρά παιχνιδιών και δεν παίζει ρόλο η διαφορά. Το ίδιο ισχύει για εμάς. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε την Τετάρτη και να έρθουμε την Παρασκευή εδώ για να παλέψουμε, αν και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την ΑΕΚ στο γήπεδό της».

Για το αν έπαιξε ρόλο η απειρία της ομάδας του: «Μπορούμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες για την ήττα. Έχουμε φτάσει και παίζουμε τον Ιούνιο. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε μια άπειρη ομάδα, με εμένα πρώτο. Η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Κέρδισε δίκαια η ΑΕΚ».