Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της υποψήφιας δημάρχου Άρτας Τζένης Ταπραντζή – Κοίλια και της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν άρχισαν να γίνονται γνωστά τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με το protothema.gr η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν την είδε, η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια άρχισε να φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;»

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, στο επεισόδιο μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια ενεπλάκη και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι, καθώς και ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Η κα Ταπραντζή-Κοίλια δεν σταματούσε να φωνάζει και να κατηγορεί την κα Γεροβασίλη ότι μεθόδευσε την επανεκλογή του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και ότι δεν στήριξε την δική της υποψηφιότητα παρά το γεγονός ότι ήταν η επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

Μάλιστα ηταν τέτοια η ένταση που η Όλγα Γεροβασίλη αναγκάστηκε να αποχωρήσει και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειάς της φυγαδεύτηκε στο γραφείο του Βασίλη Τσίρκα, του έτερου βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωναν ότι υπήρξε επεισόδιο όχι όμως με τη συμμετοχή της  Όλγας Γεροβασίλη.

Χαρακτηριστικά σημείωναν ότι «To δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είναι ανακριβές. Υπήρξε πράγματι ένταση μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» της Άρτας, χωρίς όμως τη συμμετοχή σε αυτή της υπουργού ή άλλων πολιτικών προσώπων».