O Λεωνίδας Κασελάκης, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε το 2ο παιχνίδι της σειράς των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό και εγκωμίασε τον κόσμο του Προμηθέα για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο «Δημήτριος Τόφαλος».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ:

«Ο Προμηθέας δίδαξε αθλητική παιδεία. Πλέον, μας περιμένει το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς στον δεύτερο τελικό, παρότι προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη.

Θεωρώ ότι παίξαμε καλό μπάσκετ και βάλαμε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε περισσότερη ενέργεια από ότι στον πρώτο τελικό, στον οποίο βγήκε η κούραση σε μυαλό και σώμα από την υπερπροσπάθεια στους ημιτελικούς με την ΑΕΚ.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού της Παρασκευής και ότι ο Παναθηναϊκός θα θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην έδρα του, όμως εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό.

Θέλω να σταθώ στην φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε την Τετάρτη στο «Τόφαλος». Όλοι είδαμε ένα παιχνίδι-γιορτή, το τι σημαίνει αγνός φίλαθλος και το πως θα πρέπει να είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» με οπαδούς και των δυο ομάδων ταυτόχρονα στις κερκίδες».