Σε μία απαράδεκτη και ρατσιστική ανάρτηση προχώρησε η Athens Voice με αφορμή τον θάνατο αλλοδαπής νοσοκόμας που πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας για να μη συλληφθεί. Η 50χρονη νοσοκόμα από την Αρμενία εργαζόταν χωρίς χαρτιά στο νοσηλευτικό ίδρυμα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του κτιρίου για να διαφύγει από έλεγχο των αρχών.

Χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και για τον τραγικό χαμό ενός ανθρώπου, ο συντάκτης της στήλης Inbox της Athens Voice έγραψε σε ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα της εφημερίδας στο Facebook: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Νίκαιας πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του προεδρικού».

Η τελευταία πρόταση αναφέρεται πιθανότατα στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο προεδρικό μέγαρο το 2008, όπου συνοδευόταν από την Καντίτσα Σάνκο.

Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Facebook, οι οποίοι καταδίκασαν την ανάρτηση αυτή. Επόμενο ήταν η ανάρτηση να κατεβεί μετά από λίγη ώρα, αλλά τα οργισμένα σχόλια συνεχίστηκαν και σε άλλες αναρτήσεις της ιστοσελίδας.

H κατακραυγή συνεχίστηκε και στο Twitter:

Όπως διευκρινίζει η ίδια η ιστοσελίδα, η στήλη Inbox αφορά στον «σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας με κριτική άποψη και χιούμορ από την ομάδα της Athens Voice».