Κανονικά συνεχίζει να εργάζεται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ από το οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου, όταν εκτοξεύτηκε από μεγάλο ύψος βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η πραγματογνωμοσύνη στο «χαλί» αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Η εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία, όμως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών.

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όπως αναφέρει το Star θα πραγματοποιήσουν έλεγχο στο μοιραίο παιχνίδι, το οποίο παραμένει στον Αλμυρό Βόλου, οι τρεις πραγματογνώμονες που ορίστηκαν μετά από εισαγγελική εντολή αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος της ιδιοκτήτριας.

Κανονικά εργάζεται ο χειριστής του παιχνιδιού

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο χειριστής από το Μπαγκλαντές οργώνει την επαρχία με το λούνα παρκ. Πριν λίγα 24ωρα ήταν στην εμποροπανήγυρη της Ελασσόνας, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως συνεχίζει κανονικά να εργάζεται, αλλά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Τον έχει στιγματίσει! Εμένα μου τηλεφωνεί 3,4, 5 φορές ημερησίως. Αισθάνεται πολύ άσχημα. Κι εγώ τον εμψυχώνω» δήλωσε ο δικηγόρος του στο Star.

Εξιτήριο πήρε ο πατέρας της 14χρονης

Ο πατέρας της άτυχης 14χρονης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η οικογένεια βιώνει το πιο φρικτό, το πιο επώδυνο κομμάτι της ζωής της. Έχασαν τη μικρή τους κόρη ενώ διασκέδαζε και τώρα πρέπει να μείνουν δυνατοί για τα άλλα δυο τους παιδιά. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, γνωρίζει χρόνια την οικογένεια της Σεράινας και τώρα προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί τους.