Η Τότεναμ αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Κόλτσεστερ, μένοντας εκτός συνέχειας του Λιγκ Καπ. Οι φίλοι των «Spurs» μετά την νέα άσχημη εμφάνιση της ομάδας τους, ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ζητώντας του να αποχωρήσει από τον πάγκο και προτρέποντας τη διοίκηση να προσλάβει τον Χάρι Ρέντναπ.

Οι Λονδρέζοι μετρούν τρεις συνεχόμενες  αποτυχίες, μία για κάθε διοργάνωση. Η αρχή έγινε στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς με τον Ολυμπιακό (2-2 από 0-2), ακολούθησε η ήττα με ανατροπή από την Λέστερ και η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Carabao Cup από ομάδα τέταρτης κατηγορίας.

Ο Ποτσετίνο αρνήθηκε να μιλήσει για αποτυχία, αλλά με 15 ήττες μέσα στο 2019, ένα μέρος των φιλάθλων των Spurs φαίνεται να έχει χάσει την υπομονή του.

«Θα προτιμούσα τον Ρέντναπ, από το να συνεχίσουμε με τον Ποτσετίνο», «Ο Ποτσετίνο ήθελε να φύγει από την Τότεναμ πριν 2 χρόνια. Αυτή είναι η ευκαιρία του να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης ή την Τότεναμ», ήταν μερικά ενδεικτικά σχόλια.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων βέβαια στηρίζει ακόμα τον Αργεντινό και αναγνωρίζει όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα ο Αργεντινός, ζώντας πριν 5 μήνες μια από τις μεγαλύτερες βραδιές τους, την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σύγκριση γενικότερα άλλωστε του Ποτσετίνο με τον Ρένταπ είναι χαώδης: Με τον Ποτσετίνο η Τότεναμ έχει τερματίσει πέμπτη, τρίτη, δεύτερη, τρίτη και τέταρτη στο πρωτάθλημα, ενώ με τον Άγγλο αντίστοιχα: Όγδοη, τέταρτη, πέμπτη και τέταρτη, φτάνοντας και σε ένα τελικό Λιγκ Καπ.

Αν μη τι άλλο όμως ο αποκλεισμός μιας ομάδας που αξίζει 1 δις. λίρες από μια της League 2, οι παίκτες  της οποίας δεν αξίζουν πάνω από 13.000 λίρες, προκαλεί απογοήτευση και θυμό στους οπαδούς των Λονδρέζων.