Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Βέροιας στους «Ζωσιμάδες» για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

Το γκολ της νίκης για τους Γιαννιώτες σημείωσε ο Παμλίδης με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47′), με τους φιλοξενούμενους όμως να στέκονται αρκετά καλά.

Η Βέροια άλλωστε αγωνιζόταν από το 61′ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Πασά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΣ άγγιξε το δεύτερο γκολ με φάουλ του Πίτου Γκαρσία, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Λευτέρης Χουτεσιώτης ήταν αυτός που κράτησε το 1-0 για τους Ηπειρώτες.

Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού με εκπληκτική διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Μπλέτσα και Κανούλα (77’) έκανε την ενέργεια της βραδιάς, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να κρατάει το υπέρ της 1-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Ζιούλης, Μπουκουβάλς, Νάουμετς (75′ Νικολιάς), Πίτου Γκαρσία, Κάστρο, Ξύδας (67′ Λέο), Καρτάλης, Παμλίδης.

Βέροια: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Μανιώτης, Μουρατίδης, Πεταυράκης (46′ Πασάς), Σκαθαρούδης, Πολύζος (79′ Πέντα), Ζούρκος Ν. (67′ Ταίρης), Μπλέτσας, Μεληκιώτης, Κανούλας