Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 16χρονο μαθητή στην Αμαλιάδα που μαχαίρωσε στο σχολείο τον 15χρονο συμμαθητή του.

Την ώρα που πληροφορίες ανέφεραν πως ο 16χρονος προέβη στην σοκαριστική αυτή πράξη χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, το ilialive.gr διευκρινίζει πως ο τραυματισμός έγινε με ανοιχτήρι.

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 16χρονος

Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, ενώ ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ο ίδιος μάλιστα είχε παραδοθεί χτες στην Αστυνομία και συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό, συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Όσον αφορά τον 15χρονο που δέχτηκε επίθεση, ο ίδιος  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό στην Αμαλιάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 15χρονο θύμα δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο στο προαύλιο λυκείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα και τον ώμο.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό.

Άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο και στο σχολείο και πήραν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια του αιματηρού περιστατικού.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ένας καβγάς σε μαγαζί της περιοχής φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για το συμβάν.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο δράστης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υποστήριξε πως το περασμένο Σάββατο σε πάρτι, είχε επεισόδιο με τον 15χρονο και φαίνεται πως το σημερινό αποτελεί συνέχεια αυτής της διαμάχης.