Σε ένα ματς που ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που δεν μπορούσαν οι παίκτες να στήσουν την μπάλα, η Ξάνθη πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στη Λάρισα με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά ο Φοσέ με δύο γκολ σε δύο λεπτά έφερε τούμπα το παιχνίδι και χάρισε το τρίποντο στους Ξανθιώτες.

To πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει το παραμικρό σημαντικό γεγονός. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και ο πολύ δυνατός αέρας έπαιξαν ρόλο στο να είναι πολύ προσεκτικοί, να κοιτάζουν περισσότερο τα μετόπισθεν και λιγότερο πως θα δημιουργήσουν.

Ο Κασάδο στο 13’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τον Κρίστινσον να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει εντυπωσιακά, στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, κατά το οποίο η Ξάνθη είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, με τη Λάρισα να μένει σε παθητικό ρόλο.

Διαφορετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι… βγήκαν από το καβούκι τους, επιτέθηκαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 64’ με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Θα περίμενε κανείς πως με αυτό το 1-0 και με τον δυνατό άνεμο υπέρ της, η ομάδα του Γρηγορίου θα έφτανε στη νίκη, όμως ο Φοσέ είχε διαφορετική άποψη.

Και κατάφερε μόνος του να φέρει τούμπα το ματς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ισοφάρισε στο 67’, σημείωσε δεύτερο γκολ στο 68’, έβαλε την Ξάνθη μπροστά και όσο κι αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, βάζοντας και πάλι του Ακρίτες σε τροχιά πλέι οφ.