Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 3η αγωνιστική των playout. Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με μοναδικό κίνητρο την 7η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Τα πάντα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ρισβάνη να… απαντάει στο γκολ του Πασαλίδη, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με αυτή την ισοπαλία, η ομάδα της Αρκαδίας παρέμεινε στην κορυφή των playout με 35 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες ακολουθούν κατά πόδας και στο -1, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Αυτό με την Ξάνθη.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να χάνει δυο φάσεις στο ξεκίνημα, με τον Ντέλετιτς και τον Φερνάντεθ. Στο 28΄, ο Ατρόμητος βρήκε την πρώτη αξιοσημείωτη τελική του, με τον Γκάλο να εκτελεί το φάουλ και τον Γούτα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Φερνάντεθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πασαλίδης  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 1-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46’Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπέλοκ (92’Αντζουλάς), Σίτο (46’Ριέρα), Ντέλετιτς (79’Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (80’Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης (27’ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς, Γκάλο (86’Γκάλο), Μανούσος (70’Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70’Ραμπέγιο), Βέλλιος (86’Γιακουμάκης)

Περισσότερα σε λίγο…