Με νέα του ανάρτηση ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του ανήμερα της κηδείας του και υπόσχεται δικαιοσύνη προς τιμήν της μνήμης του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δημήτρης Καλλιάνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν» μετά από χειρουργικό ακρωτηριασμό, όταν η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται. Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας του να μεταφερθεί σε ΜΕΘ, οι γιατροί επέμειναν να παραμείνει σε απλή κλίνη καθώς «πήγαινε πάρα πολύ καλά».

Δυστυχώς, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης 25/04, ενώ για τις συνθήκες νοσηλείας του έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Η συγκινητική ανάρτηση

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου :

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.

Αιωνία του η μνήμη.»