Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μιχάκης που του «μίλησε» ο Αρχάγγελος Μιχαήλ διοργανώνει τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Ο Μιχάκης που του «μίλησε» ο Αρχάγγελος Μιχαήλ διοργανώνει τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η συγκέντρωση των περίπου 500 ακραίων στο Σύνταγμα την Κυριακή 1η Ιουλίου «για τη Μακεδονία», υποκινήθηκε -σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες- από «οργανώσεις» όπως το Κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Το «Κίνημα Εθνικής Άμυνας» δεν ανιχνεύεται, μπορεί να είναι και τρολιά, όμως μαντέψτε ποιος βρίσκεται πίσω από την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων»; Ο Δημήτριος Μιχάκης.

Ο Δημήτριος Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος.

Στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης. Σε άρθρα του στο διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος.

Δηλώνει επίσης ότι είναι μαθητής του Μανώλη Ανδρόνικου. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. Για αυτό εξάλλου συστήνεται και ως «Πρόεδρος των Ελλήνων».

Ο Δημήτριος Μιχάκης έχει ακτιβιστικό παρελθόν μέσα από τις γραμμές της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά που ο Δημήτριος Μιχάκης και ο τηλεοπτικός φακός συναντήθηκαν, ήταν έξω από το θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό, όταν Χρυσή Αυγή και παραθρησκευτικές οργανώσεις συγκρούστηκαν με την Αστυνομία για να ακυρώσουν την παράσταση «Corpus Christi».

Ο Δημήτριος Μιχάκης είναι και ρωσόφιλος, αλίμονο εάν δεν ήταν δηλαδή. Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο Πούτιν, με ημερομηνία 4 Απριλίου 2017, ανέφερε:

«Σας θεωρούμε άξιο και ικανό να προστατεύσετε με τις άμεσες ενέργειές σας την ασφάλεια της Ρωσίας αλλά και άλλων χριστιανικών πληθυσμών στην ευρύτερη περιοχή.

»Σας καλούμε να πράξετε με την φώτιση του Θεού ό.τι είναι δυνατόν για την ολοσχερή πάταξη της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας. Ο Θεός μεθ υμών και μεθ ημών σε Ελλάδα και Ρωσία».

Αυτά συμβαίνουν τώρα, διότι το 2013 ο Δημήτριος Μιχάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», δέχθηκε την επίσκεψη του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Διαβάστε:

Η εμπειρία-Ομολογία του νομικού και ιεροψάλτη Δημητρίου Μιχάκη στην ΕΛ.ΩΡΑ:

«Την εντολή την λάβαμε την ημέρα που εόρταζε η Παναγία στο Άγιον Όρος στις 15 Αυγούστου!

»Μετά από ευλογία Γερόντων αλλά και λόγω των τελευταίων αποκαλύψεων πρέπει πλέον να ομολογήσουμε τί έχει συμβεί εδώ και καιρό και τις οδηγίες-εντολή του Θεού που μας έδωσε για την ενότητα των ελλήνων σε αυτές τις δύσκολες ώρες, για τη σωτηρία της πατρίδος, και να σωθούν οι έλληνες από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ της φτώχειας, της πείνας, της ανεργίας, της εγκληματικότητας, της σκλαβιάς. Δόθηκε η ευλογία και σφραγίδα του Θεού για την ελευθερία της Ελλάδος»!…

»Ήταν εφέτος το καλοκαίρι που ένας συνάνθρωπός μας, συνέλληνας, ο Δημήτριος Ε. Μιχάκης, Νομικός και ιεροψάλτης, στις 28 Αυγούστου 2013, την ώρα που στο Άγιον Όρος εορταζόταν η Παναγία, μετά από προσευχή για την Ελλάδα και τους έλληνες στο Χριστό, την Θεοτόκο και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ΕΙΔΕ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ σε ΟΠΤΑΣΙΑ εμπρός του! Και του έδωσε κάποιες εντολές.

»Του είπε: «Δημήτριε… έρχονται δύσκολες μέρες και καιροί για την Ελλάδα και τον κόσμο, και πρέπει να πας ΑΜΕΣΑ σε δύο σημεία δικά μου, σε δύο δικά μου σπίτια… και εκεί να προσευχηθείς.

»Και μετά να μεταβείς εκεί ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, και εκείνη την ημέρα θα δεις…!»

»Είπε και άλλα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αλλά θα αποκαλυφθούν σε λίγο! Αναπάντεχα ο Δημήτριος, μετά από δέος και συγκίνηση, άρχισε να προσεύχεται, ΑΚΥΡΩΣΕ κάθε άλλη υποχρέωση από τις πολλές που είχε ως Νομικός, και έτρεξε για να εκτελέσει τις οδηγίες του Αρχάγγελου, σε δύο διαφορετικά μέρη μακρινά της Ελλάδος μας!

»Ενημέρωσε πνευματικούς, ιερείς αλλά και Γέροντες και Γερόντισσες.

»Αφού εκτέλεσε ο Δημήτριος Μιχάκης μαζί με αδελφούς του έλληνες πιστούς την εντολή του Ταξιάρχη Μιχαήλ και πήγε στα δύο σημεία που του είπε και έγιναν ανάλογες προσευχές υπέρ της Ελλάδος, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, ΗΛΘΕ Η ΜΕΡΑ που έπρεπε κατά την αποκάλυψη να ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑΝ για να γίνει εκεί η Θεία Λειτουργία και προσευχή δια την προστασία της Ελλάδος, των Ελλήνων, την αναλαμπή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού…

»ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ. Το περίεργο είναι, ότι το ΒΡΑΔΥ στις 25 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή, ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ που δάκρυζαν συνεχώς επί ΤΡΙΑ εικοσιτετράωρα οι δύο του εικόνες, ο Δημήτριος μας έλεγε ότι σε ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ στις 26 Οκτωβρίου ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΙΤΚΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, σημείον εκ Θεού, και γιʼ αυτό εζήτησε και σε εμάς που ήμασταν κοντά του αλλά και στην ηλεκτρονική σελίδα που διατηρεί, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, και ζητούσε να προσευχηθούμε θερμά προς τον Θεόν από το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου 2013 έως και την λήξη της 26ης Οκτωβρίου διότι ο Θεός θα δείξει το Θαύμα Του. (Έχω την ανάρτησή του…).

»Φίλοι μου. Σας είχα γράψει και πριν λίγο καιρό για το συγκλονιστικό θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Ρόδο.

»Σας θυμίζω ότι όταν ορκιζόνταν οι Πανέλληνες στα ιερά λάβαρα του Αγώνα στο Μυστρά, ο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη ΜΥΡΟΒΛΥΣΕ, και οι εικόνες του Ταξιάρχη Μιχαήλ άρχισαν να τρέχουν δάκρυα ασταμάτητα!…

»Εκεί στο Μυστρά διαβάστηκε και ο λόγος των Πατέρων του Αγίου Όρους που έχω μπροστά μου, αλλά λόγω χώρου δεν μπορώ να τον δημοσιεύσω.

»Στον Μυστρά εκπροσωπήθηκε η Κωνσταντινούπολις και η Μακεδονία, το Άγιον Όρος, οίκος των Παλαιολόγων, εκπρόσωπος ΕλληνοΡωσικής φιλίας, αλλά συμμετείχαν και άλλοι ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

»Γιατί στο Μυστρά; Γιατί εκεί στο Ναό του Αγίου Δημητρίου, Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΦΘΗ, για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και να πέσει μαχόμενος το 1453.

»Άρα εκεί ορκίσθηκαν και οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!… Γιατί από εδώ θα ξεκινήσει το θέλημα του Θεού για την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης! Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έδειξε το θαύμα του!

»Ακούστε τώρα μόνο τούτο: Την περασμένη εβδομάδα και ενώ γνώριζα όλα αυτά, είχε έρθει στη Σπάρτη ο… ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. ΜΙΧΑΚΗΣ που του παρουσιάστηκε ο Αρχάγγελος.

»ΗΡΘΕ ΜΥΣΤΙΚΑ… Έμαθα για κάποια μέρη που πήγε, έμαθα για κάποιους ανθρώπους που συναντήθηκε! Ανθρώπους ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΕΣ. Δεν θα σας τους αποκαλύψω. Μη με ρωτήσει κανένας. Μάλιστα κάποιος που ζήτησε ο Δημήτριος να τον δει επί 5 ώρες, του μίλησε θερμά και για την ταπεινότητά μου τον ανάξιο Ανάργυρο που σας γράφει τώρα αυτά που διαβάζετε… ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ… ΦΤΑΝΕΙ! Προς το παρόν.
Αξιολογώ τις πληροφορίες που έχω, τις διασταυρώνω, βλέπω κάποια θαυμαστά πράγματα και «συμπτώσεις», όμως δεν παίρνω ακόμη επίσημη θέση για να βγάλω συμπεράσματα.

»Θα παρακολουθώ το θέμα και θα δούμε τι τελικά θα βγάλουμε για τους ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ…. Όχι για τα θαύματα. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ!…».

Αυτός λοιπόν είναι ο Δημήτριος Μιχάκης που υποκινεί τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Τα υπόλοιπα ξεφεύγουν από τη γραφικότητα και έχουν να κάνουν και με ζητήματα εθνικής ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καταψηφίζει την πρόταση μομφής ο πρώην «Σπαρτιάτης», ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές – 8 τραυματίες στο νοσοκομείο

Έγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών του μακελειού στα Τέμπη μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr