Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υπέροχο διήμερο εμπειριών της Ακαδημίας ΑΟΤ σε ΟΑΚΑ και Παιανία με Παναθηναϊκό

Παρακολούθησαν αγώνα για την Σούπερ Λιγκ στο Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, αγωνίστηκαν στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας με τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και επέστρεψαν στα Τρίκαλα γεμάτα εμπειρίες, ωραίες εικόνες και αναμνήσεις. 

Τα παιδιά από τρία τμήματα της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα, Κ16, Κ14 και Κ12 είχαν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο διήμερο φιλοξενούμενα του Παναθηναϊκού . Η παρουσία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν εξαιρετική και όλο αυτό που είδαν και ένιωσαν ήταν πολύ σημαντικό . Οι εμπειρίες που αποκόμισαν, κάτι παραπάνω από πολύτιμες. 

" Ο Α Ο Τρίκαλα με αργά αλλά σταθερά βήματα μεγαλώνει.Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη , αλλά σιγά σιγά κερδίζουμε τον σεβασμό." τόνισε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα , Κώστας Καρακούσης, ο οποίος ευχαρίστησε και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την άψογη φιλοξενία της Τρικαλινής αποστολής. Ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ, ευχαριστεί επίσης την εταιρία αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ και το και το ταχυφαγείο ΑΣΣΟΣ για την χορηγική υποστήριξη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή