Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νανά Μπρέντα: «Δημοκρατικός δεν υπήρξε ποτέ, ευγενής, ειλικρινής , ανοιχτόμυαλος και οραματιστής δεν είναι και δεν θα γίνει»

Θέλω να εστιάσω στο συμβάν που έγινε τη Μ. Εβδομάδα. Το συμβάν με την κ. Ματαράγκα έγινε σε δημόσιο χώρο, στην πλατεία, δηλαδή την έδιωξε από τον δρόμο. Γιατί; Επειδή ήταν σε άλλο ψηφοδέλτιο και όχι στο δικό του. Επειδή δεν ήταν ψηφοφόρος του. Αυτό έγινε πριν τις εκλογές ,μετά τις εκλογές αν τις κερδίσει τι θα γίνει; Θα εκδιώξει όλους τους πολίτες που δεν τον ψήφισαν; Θα μας διώχνει από πού;

Τελικά δεν πείθουν τα λόγια του περί ισονομίας και δικαιοσύνης περί αντιμετώπισης όλων των πολιτών με τον ίδιο τρόπο. Οι πράξεις του είναι ακριβώς αντίθετες με τα λόγια του. Πριν λίγα χρόνια έδιωξε τον πρόεδρο μιας κοινότητας, ο οποίος εκλέχτηκε με τον αντίπαλο συνδυασμό, από το δημαρχείο. Ο ίδιος ο πρόεδρος τότε το είχε καταγγείλει δημόσια. Μετά ακολούθησαν πολλές τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις με απλούς πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν από τον δήμαρχο με παρόμοιο τρόπο ή με το χαρακτηριστικό πια «πάτα πάτα» .

Όμως θα προχωρήσω και λίγο πιο βαθιά. Με τον ίδιο αυταρχικό και ξεδιάντροπο τρόπο έχει φερθεί και στους συνεργάτες του, εκλεγμένους συμβούλους του. Όποιος από αυτούς τολμούσε να έχει διαφορετική γνώμη από τον δήμαρχο και την εξέφραζε στην ομάδα ή δημόσια …αλίμονο του, γινόταν με μιας «εχθρός» του.

Εκεί δεν χωρούσαν αντιρρήσεις ακόμα και αν η άποψη του δημάρχου ήταν «αστεία» ή ακόμη και αν ήταν φανερό ότι άγγιζε τα όρια της διαπλοκής. Δημοκρατικός δεν υπήρξε ποτέ, ευγενής, ειλικρινής , ανοιχτόμυαλος και οραματιστής δεν είναι και δεν θα γίνει. Ένα έργο ολοκληρωμένο και ολότελα δικό του δεν έκανε και δεν θα αφήσει πίσω του.

Καπηλεύτηκε τα έργα της περιφέρειας, τα έργα που είχαν δρομολογήσει οι προηγούμενοι δήμαρχοι και της ιδιωτικής εταιρίας φυσικού αερίου. Διαλαλεί ως έργα το όνομα ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και την μονιμότητα της μητρόπολης και μας κάνει απλά να γελάμε με όλες αυτές τις γελοιότητες.

Έκανε την ανάπλαση της μισής πλατείας Δημουλά και έδειξε απλώς την αδυναμία του για λύσεις ολοκληρωμένες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα πάρκιν τα οποία υπάρχουν μεν, σύμφωνα με το πρόγραμμα του το 2014, αλλά δεν έχουν λύσει το κυκλοφοριακό της πόλης μας.

Παρεμπίπτοντος να αναφέρω ότι τα πάρκιν είναι το μόνο έργο που υλοποιήθηκε από τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Εύχομαι και ελπίζω οι πολίτες του δήμου μας να τον στείλουν στη «λήθη» Δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο αυτό.

Εύχομαι και ελπίζω ο επόμενος δήμαρχος να ενώνει τους πολίτες και όχι να τους χωρίζει.

Νανά Μπρέντα 
Τοπική Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Καλαμπάκας

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή