Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγινε η ορκωμοσία του δημάρχου Κώστα Μαράβα και των συμβούλων του δήμου ΠΥΛΗΣ

Παρουσία πλήθους κόσμου ορκίστηκε ο Νέος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας και το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου ΠΥΛΗΣ, υπό τις ευλογίες του  Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019, στη ΠΥΛΗ, έδρα του Δήμου, στην αυλή του δημαρχείου

Γέμισε ασφυκτικά  ο προαύλιος χώρος από τους εκλεγμένους συμβούλους, συγγενείς, φίλους και πολίτες που έσπευσαν να δουν από κοντά και να συγχαρούν τη Νέα Δημοτική αρχή του Δήμου.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος , ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια ορκίστηκαν να υπηρετούν, το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι, και οι Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Με χαμηλούς τόνους και ενωτικός εμφανίστηκε στην ομιλία του κατά την τελετή ορκωμοσίας ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας.

“Ευθύνη αισθάνομαι κυρίως απέναντι στον Λαό της ΠΥΛΗΣ ο οποίος πίστεψε στο όραμα και τις δυνατότητές μας και μας ανέθεσε, σε όλους, τα καθήκοντα της διοίκησης του Δήμου εξ ονόματός του. Ιδιαίτερη ευθύνη αισθάνομαι απέναντι στα στελέχη και τους εργαζόμενους, την κινητήρια δύναμη του Δήμου, μαζί με τους οποίους θα πορευτούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια…

Η τήρηση της νομιμότητας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Η Αξιοκρατία είναι υποχρέωσή μας αλλά πρωτίστως επιλογή μας. Αυτό θα το περιφρουρήσουμε ως κόρη οφθαλμού και απευθύνομαι προς τους δημοτικούς συμβούλους για να υπενθυμίσω, ότι έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις έναντι όλων των δημοτών και δεν υπάρχουν πολιτικοί φίλοι αλλά πολίτες. Ως προς αυτό είμαι κατηγορηματικός…

Με σύνθημα «Πρώτα ο Άνθρωπος», πιστεύουμε σε μία Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και  θα αφουγκράζεται τις ανάγκες του.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με τα έργα και τις πράξεις μας.

Μετά το πέρας της τελετής – συνεδρίασης ορκωμοσίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν το Δήμαρχο Κώστα Μαράβα από κοντά, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα συμβολικό κέρασμα.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές του νομού Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, οι Δήμαρχοι, Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης  ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμπάκας Θοδωρής Αλέκος, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή