Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστούν τους …πάντες στα Τρίκαλα τα τουριστικά λεωφορεία

Πορεία πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, ξεσηκώνοντας με τις …κόρνες τους Τρίκαλα και Καλαμπάκα, ζητώντας ουσιαστικά μέτρα στήριξης.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με τους ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων, να διασχίζουν με τα τουριστικά τους λεωφορεία, τις πόλεις των Τρικάλων και Καλαμπάκας διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχουν περιέλθει λόγω της πανδημίας και ζητώντας ουσιαστικά μέτρα στήριξης.

Αμέσως μετά ο Σύλλογος Τουριστικών Γραφείων, έστειλε δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη (που τους… δέχθηκε), την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Τροχαία για την συνδρομή τους σε όλη την διαδρομή, όλους τους πολίτες που τους …ανέχτηκαν, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την …αμεροληψία τους.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

“Με αφορμή την πορεία διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν τα μέλη μας σήμερα, με τα τουριστικά τους λεωφορεία, διαμέσου Τρικάλων και Καλαμπάκας στα Μετέωρα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

• Την Π.Ε. Τρικάλων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, που μας δέχθηκε εκτάκτως, για την επίδοση του ψηφίσματος μας προς την κυβέρνηση.

• Την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων και τα τμήματα Τροχαίας Τρικάλων και Καλαμπάκας, για την συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή της πορείας μας, μέσω των πόλεων Τρικάλων και Καλαμπάκας.

• Όλους τους συμπολίτες μας στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα, για την ανοχή τους απέναντι στο θόρυβο που προκάλεσε η πορεία των λεωφορείων μας στο κέντρο των πόλεων μας και την στήριξή τους με αυτόν τον τρόπο στον δίκαιο αγώνα μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

• Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τοπικά και μη, έντυπα, ηλεκτρονικά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά, για την συμβολή τους στην κάλυψη της πορείας μας. Με την δημοσιογραφική σας αμεροληψία, γίνατε η φωνή μας, προς την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη. Χάρη σε εσάς ακούγονται τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας.”

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή