Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Η «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ» και «Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ»

Το πάρτυ της σπατάλης και του βολέματος καλά κρατεί στον Δήμο Καρδίτσας

Όταν λέγαμε για σπατάλες και αντίληψη ιδιοκτησίας του Δήμου, δεν φανταζόμαστε τις διαστάσεις που μπορεί αυτές να πάρουν.

Θαυμάστε !!!   Αρχικά ο κ. Τσιάκος διόρισε Γενικό Γραμματέα στο Δήμο τον ίδιο  που είχε σύμβουλο στην Αντιπεριφέρεια. Στην Αντιπεριφέρεια είχε φροντίσει για εννέα χρόνια να του εξασφαλίσει με παράτυπο τρόπο ιδιαιτέρα. Συγκεκριμένα το 2011, προσέλαβε καθαρίστρια (με πάγιο χορήγημα καθαριότητας) και η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ άσκησε τα καθήκοντα της καθαρίστριας, αλλά ασκούσε τα καθήκοντα της ιδιαιτέρας γραμματέως του συμβούλου. Ο Γενικός Γραμματέας μετά τον διορισμό του, προφανώς απαίτησε, να έχει την ίδια ιδιαιτέρα. Ο κ. Τσιάκος βρήκε την λύση. Την διόρισε σύμβουλό του και πλέον ασκεί ξανά τα καθήκοντα της ιδιαιτέρας του ιδιαίτερου (ΑΔΑ: 66ΣΩΟΡ10-ΗΔΧ).

Όμως δεν έφτανε  αυτό, έπρεπε κάτι να γίνει και με το σύζυγό της. Ο σύζυγός της εργάζεται στη ΔΕΥΑΚ ως αποθηκάριος. Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο Παπαλός, ως έμμισθος πρόεδρος και η πρώτη του κίνηση (24-9-2019) ήταν να αποσπάσει τον σύζυγό της στο Δήμο. Συγκεκριμένα, είπε στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, ότι ο Δήμος χρειάζεται υδραυλικό γιατί έχει μόνο έναν και πρέπει να υπάρχει και δεύτερος. Αποσπάστηκε ο σύζυγος ως υδραυλικός και φυσικά δεν άσκησε ούτε ένα δευτερόλεπτο τα καθήκοντα του. (ΑΔΑ: 6ΦΦ0ΟΠΥΕ-ΓΑΚ). Τον έχει ο κ. Τσιάκος παράτυπα οδηγό, όταν και αν τον χρειάζεται. Τις υπόλοιπες μέρες τι γίνεται; 

Οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την ιστορία, για να βολευτούν 2 άνθρωποι απο το ίδιο σπίτι, πρόσθεσαν δαπάνες στο δήμο που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο σε βάθος μιας θητείας. Ήτοι: 30.000 ο Γενικός Γραμματέας, 20.000 η σύμβουλος – ιδιαιτέρα, 25.000 ο σύζυγος που είναι ουσιαστικά αργόσχολος και 25.000 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ που συνέργησε στην παράνομη απόσπαση, άρα 100.000 € ετησίως. Επί 4,5 χρόνια που είναι η θητεία αγγίζουμε το μισό εκατομμύριο.

Η προηγούμενη Δημοτική αρχή σεβόμενη την οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν είχε, ΟΎΤΕ Γενικό Γραμματέα, ΟΎΤΕ ιδιαιτέρα αυτού, ΟΎΤΕ έμμισθο πρόεδρο στη ΔΕΥΑΚ, ΟΎΤΕ οδηγό Δημάρχου. Δέκα μέρες τον χρόνο που ο Δήμαρχος χρειαζόταν οδηγό, έπαιρνε έναν υπάλληλο, ο οποίος το υπόλοιπο διάστημα ασκούσε κανονικά τα καθήκοντά του.

Είναι προφανές ότι πίστευαν ότι όλα αυτά δεν θα αποκαλυφθούν. Αναρωτιόμαστε πλέον πως θα δικαιολογηθούν έναντι όλων αυτών που τους πίστεψαν και θεώρησαν ότι θα τηρούν έστω στοιχειωδώς κανόνες και αρχές.

Έπεται συνέχεια.

Για την Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας

Ντελής Ιωάννης

Αραμπατζής Δημήτρης

Κολοκύθα Άλκηστις

Μπακαλάκου Σωτηρία

Πασσιάς Θανάσης

Σβάρνας Ιωάννης

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή