Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόβοντας ράβοντας την αλήθεια στα μέτρα …μας

Σύνδεση Πολάκη στα Τρίκαλα, με πορνεία και τον ιό του AIDS

Αυτό έπραξε και σε χθεσινή δημόσια δημοσίευση, στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γιάννης Κεμανίδης, ο οποίος, στηρίζοντας  και επαυξάνοντας όσα έγραψε ο Π. Πολάκης, στην απάντησή του στο θέμα Κυμπουρόπουλου (για τις ίσες ευκαιρίες και τα προνόμια), επιχειρηματολογεί… συνδέοντας  τα Μέγαρα, τα κρεμμύδια, την εξυπνάδα και ευαισθησία των Τρικάλων, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον ιό του AIDS και την πορνεία . Στο τέλος, καταλήγει –  ως δικηγόρος υπεράσπισης  –  με την ρητορική ερώτηση: «Γιατί να απαγορεύεται μία πολιτική απάντηση, σκληρή μεν, αληθής δε;»

Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Γιάννη Κεμανίδη έχει ως εξής:

Μεγαρέων δάκρυα.
Αρχαιοελληνική παροιμιακή φράση
(για ψεύτικα δάκρυα, επειδή στα Μέγαρα καλλιεργούσαν πολλά κρεμμύδια).

Τον Απρίλιο του 2012 η Ελλάδα έζησε τη συγκλονιστικότερη υπόθεση ποινικοποίησης του HIV. Στο κέντρο της Αθήνας, σε μια επιχείρηση «σκούπα» με μαζικούς ελέγχους από την αστυνομία προσάγονται γυναίκες και υποβάλλονται σε βίαιους εξαναγκαστικούς ελέγχους για HIV, κατηγορούμενες ότι εκπορνεύονται γνωρίζοντας πως έχουν HIV και πως θέλουν να μεταδώσουν τον ιό στους υποτιθέμενους πελάτες τους. Αυτουργοί, ο τότε υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και Προστασίας (!) του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. (Ήταν έτος εκλογών.)Διώκονται τόσο για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης όσο και γι' αυτό της πορνείας.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, μετά από τέσσερα χρόνια, οκτώ από τις 32 γυναίκες που κατηγορήθηκαν έχουν αθωωθεί αμετάκλητα αφού δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για το ότι εκδίδονταν ή ότι γνώριζαν για πως ήταν φορείς του HIV, πόσο μάλλον ότι ήθελαν να τον μεταδώσουν εν γνώσει τους. Η δίκη για άλλες έντεκα γυναίκες- τρεις εκ των οποίων δεν βρίσκονται εν ζωή- ξεκίνησε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Τότε, η πόλη μας δεν είχε γίνει ακόμη … «έξυπνη», υποθέτω όμως ότι ήταν ευαίσθητη. Δεν θυμάμαι, παρά ταύτα, να προτάθηκε κάποιο καταδικαστικό ψήφισμα κατά του κ. Λοβέρδου. Υποθέτω ότι ο συνδυασμός «εξυπνάδας και ευαισθησίας» είναι δραστικόν μείγμα … αντι – Πολακικόν! Ομόφωνα δεκτό το προταθέν καταδικαστικό ψήφισμα! Προτάθηκε, μάλιστα, να … κηρυχθεί ανεπιθύμητος στα Τρίκαλα ο κ. Πολάκης! Και τώρα, μπορούμε να καμαρώνουμε ότι υπερασπιστήκαμε τα δικαιώματα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες… Μας διαφεύγουν, βέβαια, κάποιες λεπτομέρειες, όπως κακοφτιαγμένα ή κατειλημμένα πεζοδρόμια και ράμπες για τα αναπηρικά αμαξίδια.

Ποια ήταν η δήλωση του κ. Κυμπουρόπουλου; «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει».

Ποια ήταν η απάντηση του Πολάκη; «“Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι :(όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!”

Σχόλια: 1. Δεν είναι ειλικρινής ο ισχυρισμός του κ. Κυμπουρόπουλου, επειδή έκαμε χρήση μορίων και ειδικών διατάξεων που πριμοδοτούν Α.μ.Ε.Α. για να καταλάβει προσωρινή προσωποπαγή θέση Επιμελητή Β’ Ψυχιατρικής στο Αττικόν, με απόφαση Υπουργού, (Ξανθός). Το Δεκέμβρη του 2016.

2. Διεκδικεί «αυτό που δεν υπάρχει», ίσως, για κάποιους άλλους, όχι όμως για τον ίδιο.

3. Ο κ. Κυμπουρόπουλος πολιτεύεται, (όπως έχει κάθε δικαίωμα και μπράβο του) και καταθέτει ψευδή πολιτικό λόγο.

Ερώτηση: Γιατί να απαγορεύεται μία πολιτική απάντηση, σκληρή μεν, αληθής δε;
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή