Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θερμή υποδοχή για την Κατερίνα Παπακώστα στα χωριά

Μια ακόμα δυναμική περιοδεία που επιβεβαιώνει την απόλυτη αποδοχή της υποψηφιότητας της από την Τρικαλινή κοινωνία, πραγματοποίησε την Κυριακή η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Δεκάδες συντοπίτες της έγκριτης νομικού έσπευσαν να της ευχηθούν καλή εκλογή από κοντά και παράλληλα να καταθέσουν τη στήριξη τους στον προεκλογικό της αγώνα. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπακώστα και το επιτελείο της επισκέφτηκαν το πρωί τον Ι.Ν Αγίων Πάντων στο Πρίνος, Δενδροχώρι, Εξάλοφο, Φωτάδα, Βαλτινό, Κάτω Ελάτη, Αμμουδιά και Ματσουκέικα ενώ αργότερα το απόγευμα περιόδευσε στις τοπικές κοινότητες: Καρυές, Γλίνος, Λόγγος, Μεγάλα Καλύβια και Αγία Κυριακή όπου η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι συντοπίτες της ήταν το πρελούδιο της εκλογής της στο Ελληνικό κοινοβούλιο, εκεί όπου η Κατερίνα θα καταθέσει τα διαπιστευτήρια της εκπροσωπώντας επάξια το Νομό Τρικάλων.

Η Τρικαλινή πολιτικός μίλησε και χθες από καρδιάς στους υποστηρικτές της τονίζοντας το διακύβευμα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης. Μάλιστα προς επίρρωση της ανάλυσης του προγράμματος της Ν.Δ, η Κατερίνα Παπακώστα υπογράμμισε την ιστορική φράση του Αβραάμ Λίνκολν από μία ομιλία του τον Μάιο του 1856 στο Ιλινόι. «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.»    
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή