Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δυνατό το πέρασμα του Θανάση Λιούτα στην Καλαμπάκα

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχτισε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Θανάσης Λιούτας με τους Καλαμπακιώτες του δίνουν αέρα νίκης στο Δήμο Μετεώρων. 

Η βαθιά εκτίμηση των Καλαμπακιωτών προς το πρόσωπό του, επιβεβαιώθηκε κατά την επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου κάτοικοί της αλλά και οι κάτοικοι των γειτονικών χωριών του επιφύλαξαν μια πραγματικά θερμή υποδοχή. 

Ακολούθως δέχθηκε επισκέψεις στο πολιτικό γραφείο του στην Καλαμπάκα το οποίο λειτουργεί στην οδό Δημουλά 3, επιβεβαιώνοντας ότι, η επαφή του με τον κόσμο υπερβαίνει τα συμβατικά προεκλογικά δεδομένα. 

Είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον του Θανάση Λιούτα για την Καλαμπάκα και το δικό του προσωπικό στοίχημα, να δώσει τις σωστές απαντήσεις, να κάνει τα σωστά πράγματα για τις ανάγκες των κατοίκων της, που κάνουν τελικά τη μεγάλη διαφορά. 

Ο κ. Λιούτας χωρίς τον ξύλινο πολιτικό λόγο και τις ξεπερασμένες πρακτικές του χθες, είναι ο σύγχρονος πολιτικός που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών της Καλαμπάκας και γενικότερα του Νομού Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή