Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είχαν σειρά … Διάβα και Κρύα Βρύση

Εργασίες συντήρησης σε τμήμα της  οδού Καλαμπάκα-Διάβα-Κρύα Βρύση από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
 
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας για την βελτίωση και την αύξηση της ασφάλειας του οδικού δικτύου του Νομού Τρικάλων.

Αυτή την φορά, κατασκευάζεται ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας επί του προϋπάρχοντος ασφαλτικού σε τμήμα της οδού Διάβας-Κρύας Βρύσης, πλησίον της Διάβας, για την βελτίωση της ασφάλειας της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας Κων/νο Ράντο και παρακολουθώντας την εξέλιξη των εργασιών, τόνισε τη σημασία των έργων συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

«Εργαζόμαστε για την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων. Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του  Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Διάβας Αθανάσιου Κύρου και του πρώην Προέδρου Νικόλαου Μπαρμπάτη, διευκολύνουμε τους κατοίκους της περιοχής, τους επαγγελματίες αλλά και τους διερχόμενους στις μετακινήσεις τους.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κι εγώ προσωπικά, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια του οδικού δικτύου και προβαίνουμε σε συνεχείς εργασίες συντήρησης, ώστε να αποκαταστήσουμε τις φθορές που οφείλονται στον φόρτο χρήσης και στα ακραία καιρικά φαινόμενα», δήλωσε σχετικά ο κ. Μιχαλάκης.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή