Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι

Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι που συνδιοργάνωσαν ο Φιλαθλητικός Τρικάλων και ο Γυμναστικός Συλλόγου Μουζακίου& Περιχώρων “Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ” με τη στήριξη του Δήμου Μουζακίου.

Από 2/1 έως 6/1 στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου φιλοξενήθηκαν οι ομάδες βόλει του ΒΑΟ και του Πήγασου Πολίχνης από τη Θεσσαλονίκη, Φιλώτι Νάξου, Αργώ Βόλου, Φιλαθλητικού Τρικάλων και του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου& Περιχώρων “Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ”.

Μέσα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον και άριστες συνθήκες διεξήχθησαν 16 παιχνίδια με κορύφωση του μικρού και του μεγάλου τελικού την τελευταία ημέρα. Στον μικρό τελικό έπαιξε η Νάξος με τον ΒΑΟ και στον μεγάλο τελικό ο Πήγασος Πολίχνης με την Αργώ Βόλου. Πρωταθλητής του τουρνουά η ομάδα του Βόλου.

Ο Φιλαθλητικός Τρικάλων δεν πέρασε στον μικρό τελικό γιατί αποκλείστηκε από την ομάδα του ΒΑΟ στο ται μπρέικ με 15-12.

Το επίπεδο των παιχνιδιών ήταν το υψηλότερο και δεν μπορούσε να μην είναι διότι: η Νάξος πέρυσι έφτασε στις 12 καλύτερες ομάδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Πήγασος Πολίχνης είναι για τις καλύτερες 8 στη Θεσσαλονίκη, ο ΒΑΟ σταθερή αξία και η Αργώ Βόλου πέρασε με κορασίδες στο φάιναλ φορ Νεανίδων διεκδικώντας την πρώτη θέση. Οι θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου αλλά και οι προπονητές ενθουσιάστηκαν από την ποιότητα των παιχνιδιών.

Είναι τέτοια η ικανοποίηση που ήδη έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες για το 2ο τουρνουά Μουζακίου με το ενδιαφέρον των ομάδων από όλη την Ελλάδα να είναι εντυπωσιακό. Θα επιλέγονται ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο και θα γίνει προσπάθεια το τουρνουά να γίνει θεσμός και παράλληλα το καλύτερο στην Ελλάδα.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον ιατρό Οικονόμου Ευθύμιο, την εταιρία ΘΕΟΝΗ για τα νερά που προσέφερε και τους υπαλλήλους της Μαθητικής Εστίας Δήμου Μουζακίου. Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι από τη συμπεριφορά του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και του Αντιδημάρχου κ. Πούπη Νικολάου. Η συνεργασία υπήρξε εξαιρετική. Τους υποσχόμαστε ότι στο επόμενο η ποιότητα των παιχνιδιών αλλά και η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη, τα παιδιά μας θα γεμίσουν εικόνες και το Μουζάκι θα γίνει προορισμός.

Τα Δ.Σ του Φιλαθλητικού Τρικάλων και του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου& Περιχώρων “Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ”

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή