Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πλήθος κόσμου στο 20ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στην καρδιά της Αθήνας

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα παρευρέθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 ως προσκεκλημένη, στο 20ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στον υπαίθριο ειδυλλιακό χώρο στο Άλσος Γουδί, με αυθεντική Ηπειρώτικη ορχήστρα που απαρτιζόταν από τους: Γιώτα Γρίβα, Νεκτάριο Κοκκώνη, Κώστα Αντωνίου, Κώστα Κάκκο, Δημήτρη Τζίμα, Γιώργο Καραχρήστο, Κώστα Μπανιώτη.

Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί Αττικής καθώς και οι φίλοι τους, έδειξαν ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν ξεχνούν τον τόπο τους ποτέ, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Χύτας Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για την πατρίδα Ήπειρο. Περισσότεροι από 3.500 Ηπειρώτες και Αθηναίοι, βρήκαν μια καλή ευκαιρία συνεύρεσης, επαφής και επικοινωνίας γεμίζοντας τις ψυχές μ’ ένα κομμάτι ηπειρώτικης θύμισης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι: Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δημόσιας Τάξης – τ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσουβάλας Κωνσταντίνος, η Βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων κα. ΚΕΦΑΛΑ Μαρία-Αλεξάνδρα, ο Βουλευτής Ν.Δ. Θεσπρωτίας κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ Βασίλειος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Αθηνών κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Αθηνών κ. ΠΛΕΥΡΗΣ Αθανάσιος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής / Α.Ε.Α Υποστράτηγος κ. ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων όλων των Ενώσεων αστυνομικών της Αττικής καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Ηπειρωτών της Αττικής. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της κ. ΚΙΑΜΟ Μάκη.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την άψογη και άριστη οργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Πάκο Δημοσθένη και Γενικό Γραμματέα Χύτα Κωνσταντίνο.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή